Kastanievej
Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 17. juni 2024

Tilføjet: 8. maj 2024

Adresse

Kastanievej Efterskole

Kastanievej 2

1876 Frederiksberg C

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Kastanievej Efterskole på Frederiksberg søger pr. 1. august:
1 køkkenmedarbejder til deltidsstilling
(3-4 dage om ugen inden for tidsrummet 07.30-13.30 efter nærmere aftale)

Kastanievej Efterskole har en kunstnerisk og kreativ profil og tilbyder undervisning af 10. klasses elever på et kreativt og fagligt højt niveau. Køkkenet er efterskolens hjerte, og eleverne er med i både planlægning, madproduktion og rengøringsopgaver. Køkkenet producerer hver dag lækker mad til 100 elever og medarbejdere, og vi har stor fokus på grøn, bæredygtig og velsmagende mad i et hjemligt miljø.

Arbejdsopgaverne består i daglig madlavning/bagning/specialkost efter madplaner, der aftales i teamet. Du skal kunne møde de unge pædagogisk og i øjenhøjde og kunne igangsætte dem med alsidige køkkenopgaver inkl. rengøring. Du planlægger og samarbejder tæt med skolens køkkenleder og kok.

Vores udgangspunkt er en arbejdsuge på 3 eller 4 dage med mødetid fx kl. 08.00-12.00 eller til 13.30, men har du et andet bud, er du stadig velkommen til at søge stillingen.

Vi lægger vægt på, at du har køkkenerfaring/køkkenuddannelse, og at du er venlig, selvstændig og imødekommende. Desuden er det vigtigt at have et godt overblik i en travl hverdag, at du er samarbejdsvillig og med gode pædagogiske evner.

Læs mere om skolen på www.kastanie.dk

Ansøgning med CV sendes senest d. 17. juni 2024 til forstander Karen Toftlund Krog
e-mail: stilling@kastanie.dk
Der afholdes samtaler med udvalgte ansøgere tirsdag d. 25. juni 2024