Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 13. maj 2024

Tilføjet: 19. april 2024

Adresse

Tølløse Slots Efterskole

Tølløsevej 97

4340 Tølløse

Kontakt

Forstander Jannik Kildorf, 6127 3966
Viceforstander Christian Lenau, 4085 1223

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Da en af vores musiklærere flytter til Jylland, søger vi pr. 1. august 2024 en dygtig musiklærer, der kan undervise i sammenspil, musikteori og som meget gerne kan undervise alle vores elever i korsang samt kan spille til morgen- og fællessang.

Du skal kunne undervise på vores musiklinje i tæt samarbejde med linjens 2 nuværende lærere hvor undervisningen består i bandundervisning, samspil, sang og musikteori. Vores musiklinje træder ofte op, når vi har arrangementer på efterskolen, men spiller også egentlige koncerter.
Du bliver også en del af vores hold af musikere der spiller til fællessang hvor både sange fra højskolesangbogen samt populærmusik indgår. Vi lægger vægt på, at du kan brænde igennem og kan give alle vores unge på efterskolen gode oplevelser med fællessang og kor som kan understøtte fællesskabet.

Derudover søger vi 2 barselsvikarer der kan undervise på henholdsvis vores Idræts- og Kunst og Design linje.

Alle 3 stillinger er på fuld tid og rummer alt det gode fra efterskoleformen, nemlig undervisning, kontaktlærerfunktion samt aften- og weekendtilsyn. Udover linjefag skal vi have dækket undervisning i Engelsk, Matematik, Medborgerskab, Naturfag (Biologi, Fysik eller Geografi) og gerne Fransk. Du skal også meget gerne kunne klare dig på alpinski.

I stillingerne lægger vi vægt på, at du har undervisningserfaring og at du meget gerne er læreruddannet. Til næste år starter vi to projektklasser op og dermed vil erfaring med projektbaseret og tværfaglig undervisning også være værdsat.

Tølløse Slots Efterskole er for 10. klasse og beliggende i naturskønne omgivelser omkring det gamle Tølløse Slot. Vi har 165 elever dejlige unge mennesker og en dygtig og engageret medarbejdergruppe. Undervisning og samvær med vores elever er centreret om vores værdigrundlag med fokus på nærvær, dialog og tillid.

Yderligere information kan fås hos forstander Jannik Kildorf på tlf. 61273966 eller hos viceforstander Christian Lenau på 40851223 – eller på vores hjemmeside www.slottet.dk. Ansøgningsfrist er mandag d. 13. maj kl. 12.00. og vi afholder ansættelsessamtaler i uge 20 og 21.

Ansøgninger sendes til tse@slottet.dk.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og LC