Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 13. maj 2024

Tilføjet: 4. april 2024

Adresse

Viby Efterskole

Vibyvej 26 A

5580 Nørre Aaby

Kontakt

Køkkenchef Rasmus Kolind Kronborg, 4181 4046
Forstander René Holm Hansen, 2218 7240

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Arbejdstiden er i gennemsnit 35 timer pr. uge.

I samarbejde med køkkenteamet skal du forestå tilberedning og servering af sund, nærende og spændende mad til vores 128 elever og ansatte.

Vi er en arbejdsplads, hvor godt samarbejde, selvstændighed og kreativitet prioriteres meget højt. Der lægges stor vægt på mad af høj kvalitet - med fokus på årstidens friske råvarer - hvor hygiejne og god service er en naturlig del af arbejdet.
Skolens elever deltager alle i arbejdet i køkkenet, og derfor skal du kunne lide at være blandt unge mennesker og samtidig lære dem om mad og ernæring.

Ud over vores køkkenchef vil køkkenpersonalet bestå af to kokke/køkkenassistenter, en rengøringsassistent og en ansat i flexjob. Der lægges vægt på uddelegering af opgaver, samt inddragelse af eleverne i en turnusordning omkring madlavning og øvrigt køkkenarbejde. Selvstændighed og vilje til samarbejde med skolens øvrige 25 medarbejdere vægtes højt.

Vi søger altså en kok/køkkenassistent, der med engagement, initiativ og højt humør ønsker at blive en aktiv del af skolens køkkenteam, der både varetager den daglige madlavning og enkelte særlige rengøringsopgaver fordelt ud på skoleåret.
Du er med til at skabe en positiv og glad stemning omkring køkkenet – også lige op til en deadline, hvor der kan være travlt.
Det er vigtigt, at du trives i et miljø, hvor planer undtagelsesvis kan ændres og tilpasses med kort varsel, og sidst men ikke mindst, er det vigtigt for os, at du har dit hjerte med på arbejde.

Der lægges ligeledes vægt på, at du er fleksibel med hensyn til arbejdstid, da det inkluderer aften- og weekendarbejde, og der er flere større og mindre arrangementer i løbet af et skoleår.
Arbejdstiden er i gennemsnit 35 timer pr. uge, og den daglige arbejdstid er fortrinsvis i tidsrummet 06.30-14.30.

For yderligere oplysninger kan der rettes henvendelse til Køkkenchef Rasmus Kolind Kronborg på tlf. 4181 4046 eller forstander René Holm Hansen, 2218 7240.
Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2024 og vikariatet forventes at vare til 1/7 2025

Send ansøgning, CV og relevante bilag pr. mail til: forstander@viby-efterskole.dk

Ansøgningsfrist er mandag d. 13. maj kl. 12:00.
Samtaler finder sted i uge 21.