Hvorfor er idrætsefterskoler så populære, og hvordan formår skolerne år efter år at skabe rammerne om et helt unikt ophold, som sætter spor mange år efter? Hvad mener eleverne, de får med fra efterskoleopholdet – og er dét det samme som skolerne tror, de får med? Er der for meget idræt og for lidt læring og dannelse på idrætsefterskolerne – eller går de hånd i hånd? 

Disse spørgsmål og mange flere kan du få svar på og være med til at diskutere, når FIIBL inviterer til konference om idrætsefterskolernes rolle i udviklingen af unges læring, trivsel og dannelse. 

Konferencen bygger på Forskningsinitiativet for Idrætsefterskoler, som er etableret af BGI akademiet, Glamsdalens Idrætsefterskole, Vejstrup Efterskole og FIIBL. Der er blandt andet blevet gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt mere end 850 elever på de tre idrætsefterskoler og en række kandidatafhandlinger, som går i detaljen med skolernes praksis og kultur.
 
Tid og sted
Syddansk Universitet Campusvej 55, 5230 Odense M I lokale 0100.
Torsdag d. 8. august 2019 kl. 09.00-15.00.
Det koster 400,- DKK (inkl. moms) at deltage. Der er et begrænset antal pladser Tilmeldingsfristen er senest den 31. juli 2019.

Læs mere og tilmeld dig på fiibl.dk/arrangementer