Tre professionelle skuespillere fra Teater Tabu har sammensat en interaktiv forestilling om det at vokse op i et misbrugshjem. Virkelighed, fiktion, musik og drøm mødes i et performativt set up, hvor der på dynamisk vis veksles mellem små scener fra skuespillernes erindringsbank, krydret med forumteatrets kontakt med publikum.

Forestillingen kan spille alle steder, såvel små som større lokaler. Det interaktive element består i, at der er en "joker" i forestillingen, der snakker med tilskuerne/de unge undervejs, fx "Hvordan kunne denne scene mellem den berusede forælder og barnet OGSÅ have set ud"?
Derefter spilles scenen på en anden måde af skuespillerne. Skullespillerne stopper også op midt i en scene, hvor publikum spørges: "Hvad tror I rollen tænker lige nu?"

Al interaktion foregår på forestillingens præmis, det vil sige at vi kun snakker om rollernes problemer. Altså ingen personlige historier fra de unge, så ingen bliver udstillet.

Efter forestillingen er der mulighed for en snak med de unge om stykket samt information om, hvor man kan henvende sig, hvis man kender til de problematikker vi tager op.
Vi har blandt andet kontakt med TUBA. Varigheden er cirka 45 min. (cirka en time inkl. aftertalk)

Fakta
Medvirkende: Anna Ur Konoy, Anni Bjørn og Thomas Biehl.
Se mere: www.teatertabu.dk
Prisen afhænger af stedet, og vi vil gerne snakke pris. Hvis I får lyst til at bestille eller høre mere om forestillingen, kan I henvende jer til skuespiller og instruktør Anni Bjørn på 23294628 eller abs@facile.dk