Af Louise Grønkjær & Asbjørn Nielsen

I 2021 løber Danmarks største idrætsfestival, DGI Landsstævne, atter af stablen - denne gang i Svendborg. Og endnu en gang kommer Efterskoleholdet til at spille en central rolle.

I 2017 i Aalborg deltog ca. 6700 efterskoleelever fra 61 forskellige efterskoler. Efterskoleforeningen har igen et ønske om at skabe et mangfoldigt Efterskolehold. Uanset om jeres efterskole er til gymnastik, boldspil, musik, teater, bæredygtighedsdebat, spring, esport eller kor, er der plads til jer på efterskolernes hold.

Alle elever på holdet vil deltage i det fælles store show, som præsenteres på Landsstævnestadion i Svendborg tre gange. Derudover vil landsstævnet byde på en mangfoldighed af valgfag, oplevelser og events.

Badge

Efterskolernes Dag

Det er snart Efterskolernes Dag, og nogle af de kommende elever, der besøger skolerne, vil måske være interesseret i at deltage i Landsstævnet 2021 i Svendborg. Vi er derfor i færd med at udarbejde en flyer, som vil være klar inden Efterskolernes Dag.

Der er også udviklet et klistermærke, som I allerede nu kan sætte på skolens hjemmeside, hvis I har besluttet jer for, at I skal med til Landsstævnet.

Download klistermærket her.

6700
Så mange efterskoleelever deltog til DGI Landsstævnet i 2017 i Aalborg.  De kom fra 61 forskellige efterskoler.