17. september 2020

"Jeg respekterer hver enkelt skoles beslutning om Efterskolernes Dag"

"Nogle skoler har udsat Efterskolernes Dag, nogle kører den digitalt, andre skoler supplerer dagen med åbent hus henover efteråret. Jeg har dyb respekt for hver enkelt skoles beslutning. Og jeg vil også meget gerne opfordre til, at vi alle har respekt for hinandens valg," skriver Torben Vind Rasmussen i dette formandsbrev.

17. september 2020

Se avisernes efterskoletillæg her

Flere store dagblade har udgivet efterskoletillæg som optakt til Efterskolernes Dag. Se dem her.

16. september 2020

Fra 1978-2015: Det har efterskolen betydet for mig

Seks personer, som har gået på efterskole fra 1970’erne og frem til i dag, fortæller, hvordan deres efterskoleophold har været med til at præge dem og deres liv.

16. september 2020

3 skoler: Me&We har gjort opstarten nemmere

Tre efterskoler, der er med i Me&We, oplever, at trivselsprojektet har styrket sammenholdet i opstartsfasen. Skolerne har også i forskellig grad oplevet mindre frafald den første måned i år end tidligere år. Det mener de til dels kan tilskrives projektet.

08. september 2020

Her er kandidaterne til Efterskoleforeningens bestyrelse

Fire kandidater stiller op til Efterskoleforeningens bestyrelse, men kun tre pladser skal besættes. Beslutningen er op til medlemmerne, som stemmer på en digital generalforsamling 3. oktober.

03. september 2020

Formandsbrev: De mange beslutningers tid

Hvordan tolker vi afstandskrav? Hvordan tolker vi ondt i halsen og hoste? Hvordan forholder vi os til besøg? Det er hårdt hele tiden at skulle træffe nye beslutninger pga. corona, skriver Torben Vind Rasmussen i et formandsbrev, hvor han anerkender det store arbejde, alle på skolerne gør for at få enderne til at nå sammen.