Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 22. april 2024

Tilføjet: 22. marts 2024

Adresse

Gødvad Efterskole

Stavangervej 2

8600 Silkeborg

Kontakt

Forstander Jacob Thorning,  jt@goed.dk / 8682 0811

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

1 lærer søges til undervisning på linjen ”Køkken og sundhed”.
1 lærer søges til undervisning på linjen ”Håndværk, Kunst og Design”

”Køkken og Sundhed”
Som lærer på denne linje er du en del af et team på 5 linjelærere og køkkenpersonale. Vi søger en underviser, der sammen med teamet er ansvarlig for den praktiske undervisning af ca. 10 elever ad gangen. Den praktiske undervisning foregår bl.a. i skolens køkken med storproduktion af alle skolens måltider samt daglige rengøringsopgaver i skolens spisesal og vask af køkkenproduktionens vasketøj. Som linjelærer skal du også undervise i generelle køkken- og sundhedsrelaterede temaer som fx ”Fra jord til bord”, ”Hygiejne og bakterier”, ”Life-skills”, ”Ungdomsliv”, ”Rusmidler”, ”Omsorgsforståelse” og ”Maddannelse”. Den del af undervisningen har særligt til formål at skabe glæde og nysgerrighed hos eleverne og styrke deres generelle sundhedskompetence.

”Håndværk, Kunst og Design”
Som lærer på denne linje er du en del af et team på 4 lærere, der er ansvarlig for undervisningen på skolens linje ”Håndværk, kunst og design”. Vi søger en underviser, som på skolens 2 værksteder kan undervise i og med det håndværksmæssige og samtidig arbejde kreativt med både kunst og design. Du skal være stærkt fagligt funderet indenfor arbejde med træ og metal, samt have gode håndværksmæssige færdigheder, der kan omsættes til undervisning for skolens elever.
Udover undervisning på linjen indeholder stillingen efterskolelærerens opgaver (aftenvagter, kontaktlærerfunktion, studieture, weekendvagter mm.), samt undervisning på 1-2 valgfag (bl.a. idrætsfag, boglige fag og værkstedsfag).

Læs de fulde stillingsopslag her: https://goed.dk/ledige-stillinger/

Vi holder informationsmøde mandag den 8. april kl. 9.30 og igen kl. 16.00. Tilmelding til infomøder på jt@goed.dk eller 86 82 08 11.

Ansøgning sendes på én samlet pdf-fil senest 22. april 2024 på ansoeg2@goed.dk.


Gødvad Efterskole er en prøvefri efterskole, der henvender sig til unge med særlige behov og generelle indlæringsvanskeligheder. Vi har 106 elever og 35 ansatte.
Kernen i skolens undervisningstilbud er undervisningen på vores 5 linjer: Landbrug & gartneri, Køkken & sundhed, Musik & teater, Idræt & friluftsliv samt Håndværk, kunst & design.
Begreber som selvforsyning, udviklingsmuligheder og forpligtende fællesskab er nøgleord, der gennemsyrer hverdagen. Skolen arbejder med en praktisk undervisning som indgangsvinkel til den boglige undervisning. En helt særlig undervisningsmetode som unge med særlige behov og indlæringsvanskeligheder kan profitere af, og som giver mulighed for faglig, personlig og social udvikling.
Derudover har vi en meget lang og omfattende liste af valgfag, som tilbydes året igennem.