Gudenådalen
Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 13. maj 2024

Tilføjet: 17. april 2024

Adresse

Gudenaadalens Efterskole

Hovedgaden 2

8860 Ulstrup

Kontakt

Forstander Jesper Emil Sørensen / viceforstander Torben Stampe, 8646 3133

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Springlinjen + fællesgymnastik
Til den første stilling knytter sig undervisning på Springlinjen samt i fælles gymnastik. Ligeledes vil det være fint, hvis du kan undervise i dansk eller matematik i 9. eller 10. klasse. Kan du undervise i øvrige fag, hører vi gerne herom. Valgfag efter aftale.

Fodboldlinje for drenge
Til den anden faste stilling skal du kunne undervise på skolens fodboldlinje for drenge. Her vil det også være fint, om du kan undervise i dansk eller matematik i 10. klasse. Kan du undervise i øvrige fag, hører vi gerne herom. Valgfag efter aftale.

Rytmelinjen + fælles gymnastik
Den sidste stilling er tidsbegrænset og slutter 6/7 2025. Denne stilling er koblet op på gymnastik på rytmelinjen og fælles gymnastik. Ligeledes vil det være fint, hvis du kan undervise i dansk eller matematik i 9. eller 10. klasse.
Kan du undervise i øvrige fag, hører vi gerne herom. Valgfag efter aftale.

Til alle stillingerne vil der være kostskolerelateret arbejde. Der vil også være mulighed for at undervise i de boglige fag på skolens nye 10A – en anderledes 10. klasse, hvor karakterer og de statskontrollerede prøver ikke er en del af pakken.

Gudenaadalens Efterskole er en Grundtvig/ Koldsk efterskole med 182 elever i 9. og 10. klasse. Vi er et godt og velfungerende medarbejderteam på 38 ansatte. Vi har en veludbygget skole med fine faciliteter som hal, et moderne springcenter, lækre kreative lokaler og gode undervisningslokaler beliggende i et naturskønt område med Gudenåen som nærmeste nabo. Du kan se mere på: www.gudenaadalen.dk

Der vil mulighed for at se skolen og høre mere om stillingerne mandag den 29/4 kl.19.00. Tilmelding til dette på je@gudenaadalen.dk

Ansættelse vil ske efter overenskomst mellem Skatteministeriet og LC. Yderligere oplysninger kan fås hos skolens forstander Jesper Emil Sørensen eller viceforstander Torben Stampe på 8646 3133.

Ansøgningsfristen er den 13/5 kl. 1200. Send ansøgningen til: je@gudenaadalen.dk i et langt sammenhængende PDF- dokument.

Samtalerne vil finde sted i uge 20.