Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 5. maj 2024

Tilføjet: 4. april 2024

Adresse

Lyngs Idrætsefterskole

Jestrupvej 8

Lyngs

7790 Thyholm

Kontakt

Forstander Søren Toft, 2076 1746

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside
Vi søger en aktiv, glad og initiativrig lærer, som har lyst til at være en del af vores fantastiske efterskole.

Du skal kunne dække fagene:

Dansk og engelsk

Stillingen er en fuldtidsstilling og indeholder primært undervisning i fagene dansk og engelsk. Derfor søger vi en person, der er læreruddannet, eller besidder tilsvarende kvalifikationer. Samtidig skal du brænde for dine fag og have en kæmpe lyst til at arbejde sammen med unge mennesker både i og udenfor timerne.
Der vil også være mulighed for faget ”Girls corner”, hvor man sammen med et hold af piger, laver kreative og hyggelige ting på skolen.

Stillingen indeholder alle de ting, der er med til at gøre efterskolelivet helt særligt både for elever og de ansatte. Der er deltagelse i udlandsture, vagtopgaver, forskellige arrangementer på skolen, ansvar for en kontaktgruppe og et godt og tæt sammenhold med dine kolleger på tværs af lærerteam, køkken, pedelteam, administration og ledelse.

Lyngs Idrætsefterskole har 140 elever og 27 dygtige medarbejdere, som alle prioriterer glæden, smilet og det fælles samvær rigtig højt. Vi har fem lige højt prioriterede områder, nemlig fodbold, håndbold, spring, rytmisk gymnastik og de boglige fag.

Skolen er veludbygget med 2 haller, 2 kunstgræsbaner og gode faciliteter til såvel styrketræning som gymnastikken, samt gode og tidssvarende lokaler til de boglige fag.
Eleverne er fordelt i fem 10. klasser og en enkelt 9. klasse.

Lyngs Idrætsefterskole ligger på det naturskønne Thyholm i landsbyen Lyngs, tæt ved fjorden og med gode transportmuligheder til de omkringliggende større byer.
Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation.
 
Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at ringe til skolen på tlf.: 97 87 80 05 eller til forstander Søren Toft på tlf.: 20 76 17 46.

Din ansøgning sendes til: forstander@l-i-e.dk

Ansøgningsfrist: Søndag d. 5. maj
Vi forventer at afholde samtaler d. 7. og evt. 8. maj.

Se mere på www.l-i-e.dk