Torben Vind Rasmussen. Foto: Trine Bukh

07. februar 2023

10. klasse gør en stor forskel

Endnu en undersøgelse dokumenterer, at 10. klasse gør en stor forskel for unge. Det skriver Torben Vind Rasmussen i formandsbrevet.

Efterskolernes formand, Torben Vind Rasmussen. Foto: Trine Bukh

16. maj 2023

Efterskoler er og bliver vigtige for unge og for samfundet

Torben Vind Rasmussen ser tilbage på nogle travle og udfordrende uger, efter Reformkommissionen offentliggjorde deres anbefalinger, bl.a. om at afskaffe 10. klasse. Han takker alle ude på efterskolerne, som stod frem og fortalte, hvilke konsekvenser det vil få for vores unge.

Torben Vind Rasmussen, formand for Efterskolerne. Foto: Trine Bukh

19. april 2023

Årets optag til ungdomsuddannelserne

I denne uge kom tallene for søgning til ungdomsuddannelserne, og børne- og undervisningsministeren rettede i den forbindelse blikket mod efterskolerne. Efterskolerne er ikke problemet – de er en del af løsningen, understreger Torben Vind Rasmussen i formandsbrevet.

Torben Vind Rasmussen. Foto: Trine Bukh

02. marts 2023

Formand: Vi vil gerne tage større samfundsansvar

Når vi, 1.400 efterskolefolk, mødes i morgen og resten af weekenden til årsmøde på Nyborg Strand, er ét af emnerne, hvordan vi finder veje til, at flere unge med anden etnisk baggrund kommer på efterskole.

Torben. Foto: Trine Bukh

17. januar 2023

Velkommen til et aktivt 2023

Da Torben Vind Rasmussen blev ringet op af journalister 2. januar tidligt om morgenen for at forholde sig til forsiden på Berlingske, stod det klart for ham, at der vil være opmærksomhed på efterskoler den kommende tid. Læs årets første formandsbrev her.