03. december 2019

Hvordan hjælper vi efterskoleelever med faglige udfordringer?

Hvad skal man være opmærksom på, når man laver intensive læringsforløb på en efterskole? En ny pjece sætter fokus på erfaringerne fra seks efterskoler.

annabjerrenyhed

20. november 2019

Anerkend de unges virkelighed

Hvis vi vil være relevante voksne for vores børn og elever, er vi nødt til at anerkende digitale fællesskaber som virkelige fællesskaber, skriver psykolog Anna Bjerre.

medlemsmoedeHoeng

20. november 2019

Hvad skal vi med regionerne?

Hvordan skal Efterskoleforeningens regioner se ud i fremtiden? Vi har spurgt tre medlemmer, som var med til at debattere emnet, da foreningen for nylig holdt medlemsmøder.

18. november 2019

Kom med til Folkemødet 2020

Opvarmningen til Folkemødet 2020 er i fuld gang. Det er tid til, at I på efterskolen tager stilling til, om I ønsker at deltage.

18. november 2019

Få viden om, hvad dine grønlandske elever kommer fra

Efterskoleforeningen arrangerer studietur til Grønland. Turen henvender sig til medarbejdere, der ønsker indsigt i det grønlandske samfund og skolesystem.

SyngSpisSnak

12. november 2019

Vil I være vært for fællessang?

Nordea-fonden har valgt at støtte projektet ’Syng, spis og snak’ med fem mio. kroner. Projektet skal gøre det naturligt for unge at deltage i fællessang. Efterskoler kan søge om at være med.

skovbo

12. november 2019

To liter papvin skubbede til fællesskabet

At lære at tage ansvar for et fællesskab kan vokse ud af mange ting. Selv elevers regelbrud på skolens alkoholregler. Det mener de på Skovbo Efterskole.

12. november 2019

Er hovedsigtet under pres?

Et stigende fokus på individer frem for fællesskaber sætter efterskolernes hovedsigte under pres, mener flere.

L21

11. november 2019

De skal stå for efterskolernes show til landsstævnet

Det er to personer med stor gymnastik- og efterskoleerfaring, der skal stå i spidsen for det store efterskoleshow til DGI’s Landsstævne i Svendborg i 2021.

Danmarks Indsamling

05. november 2019

Vil I være med i Danmarks Indsamling?

I 2020 kan efterskolerne igen deltage i Danmarks Indsamling.

05. november 2019

Kronprinsesse Mary: ”Efterskoler er utroligt gode til at styrke relationer”

Mange unge mistrives, og her kan efterskolerne være med til at løfte en stor og vigtig opgave. Det var budskabet fra Kronprinsesse Mary under et efterskole-besøg.

05. november 2019

Vær med i nyt brobygningsprojekt

Efterskoler har nu mulighed for at deltage i projektet 'E2E med Verdensmålene i hænderne', der revolutionerer OSO og brobygning i en bæredygtig retning.