medlemmer

21. oktober 2019

Kom til medlemsmøde!

Hvordan styrker vi regionerne? Og hvad betyder den nye regering for efterskolerne? Det er noget af det, som vil blive diskuteret på medlemsmøderne.

frida

21. oktober 2019

”Jeg har glædet mig hele livet”

Danmarks første efterskole for udviklingshæmmede vest for Storebælt åbnede i august. Vi fulgte Frida Krog Ludvigsen, som har Downs Syndrom, på hendes længe ventede første skoledag.

Efterskoleliv23

08. oktober 2019

Ny deadline for vurdering af uddannelsesparathed

En ny bekendtgørelse fra Undervisningsministeriet betyder, at alle efterskoleelever senest 1. december skal uddannelsesparathedsvurderes.

oure

07. oktober 2019

Skolerne i Oure er nomineret til stor økopris

Oure Efterskole er sammen med Oure Kostgymnasium og Oure Højskole nomineret til Økoprisen 2019, som uddeles af Økologisk Landsforening.

Efterskoleliv13

03. oktober 2019

Ny undersøgelse: Unge har let ved at træffe valget om efterskole

Unge, der går i 10. klasse på en efterskole, har haft lettere ved at vælge, hvad de skulle efter 9. klasse, end andre unge. Det viser en ny undersøgelse fra EVA.

pernille

02. oktober 2019

Portræt: Den socialt indignerede undervisningsminister

Pernille Rosenkrantz-Theil er drevet af en vilje til at løfte samfundets svageste. Hun er også kendt for at sige tingene uden omsvøb.

FRIRUM

02. oktober 2019

Frirummet tilbyder gratis workshop om medborgerskab

Alle landets efterskoler har nu mulighed for at booke en workshop, hvor Frirummets pædagogiske konsulenter kommer ud på skolen.